Job 78 van 182


Report this listing

Solliciteren



Kelner grootkeuken - Fulltime - Regio Gent


Functie

Als kelner in een grootkeuken sta je in voor volgende taken:

  • De mise-en-place van de zaal: schoonmaak (mastiek) van zaalmateriaal of meubilair, schikken van tafles en stoelen; linnen leggen, plaatsen van bestek en vaatwerk; decoreert zaal en tafels (tafelversieringen, bloemen,...)
  • Mise-en-place van het dienstmateriaal
  • Mise-en-place van het buffet, indien nodig vult frigo's aan
  • Mise-en-place voor aperitieven, nagerechten en koffie, plus toebehoren
  • Noteert en organiseert reservaties.
  • Onthaalt klanten,
  • Menu- en drankenadvies, geven
  • Toelichting geven over de samenstelling of bereidingswijze van gerechten;
  • Bestellingen opnemen (noteert speciale wensen) en doorgeven aan de keuken
  • Je zet dranken klaar (of geeft de bestelling door aan het buffetpersoneel) en bedient (ontkurken, inschenken);
  • Past het bestek aan naargelang de gerechten
  • Naargelang het verloop van de dienst, geeft instructies aan het keukenpersoneel voor de verdere bereidingen of afwerkingen
  • Haalt dranken en maaltijden op,
  • Bedient de klanten (plate-service: inzetten van het bord; ofwel schotels: portionering en schikken op het bord)
  • Ruimt de tafel af
  • Doet de mise-en-place van de tafel voor volgende klant of de volgende dienst
  • Je bent permanent attent voor de noden van de klant;
  • Je behandelt klachten
  • Ruimt de tafels af en doet de mise-en-place voor de volgende dienst
  • Je schikt en bergt het bedieningsmateriaal op;
  • Je zorgt voor orde en netheid in de zaal met uitzondering van de grondige schoonmaak

Jouw profiel

Als kelner zijn wij op zoek naar iemand met dit profiel:

  • Heb j een diploma Hotel en/of Zaal en minimum 2 jaar beroepservaring?
  • Heb je een verzorgd voorkomen?
  • Ben je klantvriendelijk en servicegericht?
  • Beheers je vlot zowel de Nederlandse als de Franse taal? (Mondeling en schriftelijk)
  • Heb je kennis van het Engels?
  • Ben je een echte teamplayer?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, ...)
    Het vaatwerk opbergen
  • De tafels afruimen
    De zaal van het restaurant schoonmaken
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
    De tafels klaarmaken voor de dienst
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
    De bestelling opnemen
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • Warme of koude dranken bereiden
    De barservice op zich nemen

Aanbod

  • Na een positief interimverhaal, maak je kans op een vast contract
  • Je werkt voltijds, in een 38 uren per week
  • Af en toe s'avonds werken
  • Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming
  • Aangename werksfeer met toffe collega's
  • Hospitalisatieverzekering na één jaar dienst
  • Training op de werkvloer
  • Reële doorgroeimogelijkheden


Interesse?

Bel ons zo snel mogelijk op op volgend nummer 09 233 35 31 of stuur je CV per mail gent@daoust.be

Solliciteren

Ines Dekairelle
092333531

Solliciteren